Ledigt jobb för gastroenterolog i Avesta

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Sjukhuset är i behov av en läkare för att stärka upp verksamheten. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

På denna mottagning utredes och behandlas sjukdomar i mag-tarmkanalen, levern, gallvägarna och bukspottkörteln.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet inom området

Om detta låter som något för dig, sök in redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som läkare

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som gastroenterolog på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Avesta en spännande plats för läkartjänst

Kommunens 5 tätorter, Avesta, Horndal, Fors, Nordanö och Näs bruk bildar tillsammans en kommun i södra Dalarna. I tätorten Avesta välkomnar världens största Dalahäst dig till en stad med allt från skatepark och enorma mynt till urtidsdjuret visenten. Avesta är ett Sverige i miniatyr. Här möter det norra naturlandskapet det södra. Det ger Avesta en fantastisk variationsrik natur med klara källvattensjöar, vidsträckta slätter, djupa skogar och med Dalälven som vacker pulsåder genom kommunen. Glöm inte att besöka det gamla järnverket "Verket" som idag är ett prisbelönt inlevelsemuseum med en mix av historia, konst och teknik.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Avesta
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nwasiq lroveijk, Youwoihcecbsjjok
Tidsperiod
14
Efterfrågad kompetens
Medicinsk gastroenterologi och hepatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cltdaf ihquyatb ciiga RXWKVJ
Region/kommun
Dalarna/Avesta
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka