Agila söker gastroenterolog till läkarbemanningsuppdrag i Avesta

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Sjukhuset är i behov av en läkare för att stärka upp verksamheten. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

På denna mottagning utredes och behandlas sjukdomar i mag-tarmkanalen, levern, gallvägarna och bukspottkörteln.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet inom området.

Att ta läkartjänst som gastroenterolog via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, gastroenterolog, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Varför läkaruppdrag i Avesta?

Kommunens 5 tätorter, Avesta, Horndal, Fors, Nordanö och Näs bruk bildar tillsammans en kommun i södra Dalarna. I tätorten Avesta välkomnar världens största Dalahäst dig till en stad med allt från skatepark och enorma mynt till urtidsdjuret visenten. Avesta är ett Sverige i miniatyr. Här möter det norra naturlandskapet det södra. Det ger Avesta en fantastisk variationsrik natur med klara källvattensjöar, vidsträckta slätter, djupa skogar och med Dalälven som vacker pulsåder genom kommunen. Glöm inte att besöka det gamla järnverket "Verket" som idag är ett prisbelönt inlevelsemuseum med en mix av historia, konst och teknik.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Avesta
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hhdqyy fdebnhvs, Fxtyindnyyygsxln
Tidsperiod
23-26
Efterfrågad kompetens
Medicinsk gastroenterologi och hepatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dypmnr eekdtygv befhf CTYTFY
Region/kommun
Dalarna/Avesta
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka