Vi söker allmänpsykiatriker till uppdrag i Avesta

Vi söker en specialist i allmänpsykiatri till öppenvårdsmottagningen för ordinärt öppenvårdsarbete.

I arbetet kan det förekomma handledning av AT- och ST-kollegor. Patientgruppen består av personer med behov av psykiatrisk specialistvård ex psykoser, svåra depressioner, manier, personlighetsstörningar, ångesttillstånd m.m.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Att jobba som allmänpsykiatriker via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som läkare. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som allmänpsykiatriker. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Läkarjobb i Avesta

Kommunens 5 tätorter, Avesta, Horndal, Fors, Nordanö och Näs bruk bildar tillsammans en kommun i södra Dalarna. I tätorten Avesta välkomnar världens största Dalahäst dig till en stad med allt från skatepark och enorma mynt till urtidsdjuret visenten. Avesta är ett Sverige i miniatyr. Här möter det norra naturlandskapet det södra. Det ger Avesta en fantastisk variationsrik natur med klara källvattensjöar, vidsträckta slätter, djupa skogar och med Dalälven som vacker pulsåder genom kommunen. Glöm inte att besöka det gamla järnverket "Verket" som idag är ett prisbelönt inlevelsemuseum med en mix av historia, konst och teknik.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emil Jakobs
Emil Jakobs / Konsultchef
Avesta
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xlrsrw Slcfcbpqlbsn ÅSV
Tidsperiod
22-36, 51-52
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iothml omomeusb bahga Vixjbj
Region/kommun
Dalarna/Avesta
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka