Bemanningsuppdrag för allmänpsykiatriker i Avesta

Vi söker en specialist i allmänpsykiatri till öppenvårdsmottagningen för ordinärt öppenvårdsarbete.

I arbetet kan det förekomma handledning av AT- och ST-kollegor. Patientgruppen består av personer med behov av psykiatrisk specialistvård ex psykoser, svåra depressioner, manier, personlighetsstörningar, ångesttillstånd m.m.

Att ta tjänst som läkare via Agila

Att arbeta som allmänpsykiatriker hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Att ta läkartjänst i Avesta

Kommunens 5 tätorter, Avesta, Horndal, Fors, Nordanö och Näs bruk bildar tillsammans en kommun i södra Dalarna. I tätorten Avesta välkomnar världens största Dalahäst dig till en stad med allt från skatepark och enorma mynt till urtidsdjuret visenten. Avesta är ett Sverige i miniatyr. Här möter det norra naturlandskapet det södra. Det ger Avesta en fantastisk variationsrik natur med klara källvattensjöar, vidsträckta slätter, djupa skogar och med Dalälven som vacker pulsåder genom kommunen. Glöm inte att besöka det gamla järnverket "Verket" som idag är ett prisbelönt inlevelsemuseum med en mix av historia, konst och teknik.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emil Jakobs
Emil Jakobs / Konsultchef
Avesta
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pnyudi Vaidjleaqvky ÅVG
Tidsperiod
39, 48, 51-52 (2024)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dsxath smrtxyda dfbdg Rvepvw
Region/kommun
Dalarna/Avesta
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka