Ledigt jobb för röntgenläkare i Avesta

Vill du jobba på i ett sammansvetsat team som jobbar för att ge bästa möjliga vård? Röntgenavdelningen på detta sjukhus är i behov av en läkare för stärka upp deras verksamhet.

På denna avdelning genomförs vanlig röntgen, datortomografi, magnetkamera och ultraljud.

Uppdraget innebär granskning/bedömning av bilder samt övrigt sedvanliga arbetsuppgifter på röntgenavdelning.

De söker dig som är radiolog med erfarenhet av liknande arbete sen tidigare

Att arbeta som läkare via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Avesta en spännande plats för läkararbete

Kommunens 5 tätorter, Avesta, Horndal, Fors, Nordanö och Näs bruk bildar tillsammans en kommun i södra Dalarna. I tätorten Avesta välkomnar världens största Dalahäst dig till en stad med allt från skatepark och enorma mynt till urtidsdjuret visenten. Avesta är ett Sverige i miniatyr. Här möter det norra naturlandskapet det södra. Det ger Avesta en fantastisk variationsrik natur med klara källvattensjöar, vidsträckta slätter, djupa skogar och med Dalälven som vacker pulsåder genom kommunen. Glöm inte att besöka det gamla järnverket "Verket" som idag är ett prisbelönt inlevelsemuseum med en mix av historia, konst och teknik.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Avesta
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qbftih oayffhqd, Cbwq- ome vokoxgihhvncmqko
Tidsperiod
35-39
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qdwiqdæuxæqqm fg dbbai Mmxdst
Region/kommun
Dalarna/Avesta
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka