Allmänläkare sökes till uppdrag i Bengtsfors

Söker du ett nytt uppdrag inom primärvården? Detta uppdrag passar dig som vill ha ett stimulerande arbetet med möjlighet till att bredda din kompetens

Vårdcentralen har ett brett vårdutbud och erbjuder såväl digital som fysisk vård. I rollen som läkare utreder, diagnostiserar och behandlar du patienter i alla åldrar. Du möter patienter med varierande sjukdomstillstånd och i alla åldrar.

Utöver detta arbetar du i team tillsammans med övriga professioner på mottagningen.

De söker dig med minst två års erfarenhet av liknande arbete.

Att ta tjänst som allmänläkare via Agila

Arbetet som allmänläkare hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Varför läkarjobb i Bengtsfors?

Bara 4 mil från Norska gränsen ligger kommunen Bengtsfors. Tätorterna Bengtsfors, Dals Långed, Billingsfors, Bäckefors och Skåpafors bildar en kommun med knappa 7.000 invånare. I drygt 30 år sköttes produktionen av Volvos bilsäten i Bengtsfors, men av logistiska problem flyttades 1999 produktionen närmare Göteborg. Varje år anordnas ett kanotmaraton i kommunen. Genom fyra sjöar ska deltagarna färdas de 55 kilometerna för att slutligen gå i mål vid Bengtsfors gästhamn. Passa på att njuta av synen när 100-tals kanotister tävlar i vacker natur.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Bengtsfors
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nsrochqlku Båwkåghsf
Tidsperiod
23-26, 31-33, 35
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wcfrwuevp e gedah Soythxgibf
Region/kommun
Västra Götaland/Bengtsfors
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka