Vi söker allmänläkare till uppdrag i Bengtsfors

Söker du ett nytt uppdrag inom primärvården? Detta uppdrag passar dig som vill ha ett stimulerande arbetet med möjlighet till att bredda din kompetens

Vårdcentralen har ett brett vårdutbud och erbjuder såväl digital som fysisk vård. I rollen som läkare utreder, diagnostiserar och behandlar du patienter i alla åldrar. Du möter patienter med varierande sjukdomstillstånd och i alla åldrar.

Utöver detta arbetar du i team tillsammans med övriga professioner på mottagningen.

De söker dig med minst två års erfarenhet av liknande arbete.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som allmänläkare

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är allmänläkare. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Att ta läkararbete i Bengtsfors

Bara 4 mil från Norska gränsen ligger kommunen Bengtsfors. Tätorterna Bengtsfors, Dals Långed, Billingsfors, Bäckefors och Skåpafors bildar en kommun med knappa 7.000 invånare. I drygt 30 år sköttes produktionen av Volvos bilsäten i Bengtsfors, men av logistiska problem flyttades 1999 produktionen närmare Göteborg. Varje år anordnas ett kanotmaraton i kommunen. Genom fyra sjöar ska deltagarna färdas de 55 kilometerna för att slutligen gå i mål vid Bengtsfors gästhamn. Passa på att njuta av synen när 100-tals kanotister tävlar i vacker natur.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Julia Fahlberg
Julia Fahlberg / Konsultchef
Bengtsfors
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oadjhpvtbr Bæyvåpiei
Tidsperiod
23-39
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xbacodpaj b Ouxxuxtahx
Region/kommun
Västra Götaland/Bengtsfors
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka