Vi söker allmänläkare till uppdrag i Bengtsfors

Söker du ett nytt uppdrag inom primärvården? Detta uppdrag passar dig som vill ha ett stimulerande arbetet med möjlighet till att bredda din kompetens

Vårdcentralen har ett brett vårdutbud och erbjuder såväl digital som fysisk vård. I rollen som läkare utreder, diagnostiserar och behandlar du patienter i alla åldrar. Du möter patienter med varierande sjukdomstillstånd och i alla åldrar.

Utöver detta arbetar du i team tillsammans med övriga professioner på mottagningen.

De söker dig med minst två års erfarenhet av liknande arbete.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som läkare

I rollen som allmänläkare hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkaruppdrag i Bengtsfors?

Bara 4 mil från Norska gränsen ligger kommunen Bengtsfors. Tätorterna Bengtsfors, Dals Långed, Billingsfors, Bäckefors och Skåpafors bildar en kommun med knappa 7.000 invånare. I drygt 30 år sköttes produktionen av Volvos bilsäten i Bengtsfors, men av logistiska problem flyttades 1999 produktionen närmare Göteborg. Varje år anordnas ett kanotmaraton i kommunen. Genom fyra sjöar ska deltagarna färdas de 55 kilometerna för att slutligen gå i mål vid Bengtsfors gästhamn. Passa på att njuta av synen när 100-tals kanotister tävlar i vacker natur.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Julia Högstedt
Julia Högstedt / Konsultchef
Bengtsfors
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uakodwinop Fævjåbaxe
Tidsperiod
52-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pyrchsodq i Mcdvaqloct
Region/kommun
Västra Götaland/Bengtsfors
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka