Vi söker läkare till läkarbemanningsuppdrag i Bengtsfors

Letar du efter en arbetsplats där dina ansvarstagande egenskaper och förmåga att samarbeta med andra kommer till sin fulla rätt? Då är denna vårdcentral den perfekta platsen för dig att arbeta på!

Vårdcentralen har ett brett vårdutbud och erbjuder såväl digital som fysisk vård. I rollen som läkare utreder, diagnostiserar och behandlar du patienter i alla åldrar. Utöver detta arbetar du i team tillsammans med övriga professioner på mottagningen. Uppdraget passar dig som vill ha ett stimulerande arbetet med möjlighet till att bredda din kompetens.

Vårdcentralen söker en allmänspecialist eller en läkare med genuint intresse av primärvård.

Att ta uppdrag som läkare via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som läkare. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Att ta läkarjobb i Bengtsfors

Bara 4 mil från Norska gränsen ligger kommunen Bengtsfors. Tätorterna Bengtsfors, Dals Långed, Billingsfors, Bäckefors och Skåpafors bildar en kommun med knappa 7.000 invånare. I drygt 30 år sköttes produktionen av Volvos bilsäten i Bengtsfors, men av logistiska problem flyttades 1999 produktionen närmare Göteborg. Varje år anordnas ett kanotmaraton i kommunen. Genom fyra sjöar ska deltagarna färdas de 55 kilometerna för att slutligen gå i mål vid Bengtsfors gästhamn. Passa på att njuta av synen när 100-tals kanotister tävlar i vacker natur.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Julia Högstedt
Julia Högstedt / Konsultchef
Bengtsfors
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uæqpibukp Gåpwægoqi
Tidsperiod
52-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aitmctpji lwlsjuw Jæxpidswx
Region/kommun
Västra Götaland/Bengtsfors
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka