Bemanningstjänst för allmänläkare i Berg

Söker du efter en arbetsplats där teamwork och kvalitativ vård är i centrum? Då är detta uppdraget något för dig. Här får du möjligheten att vara en del av ett fantastiskt team där fokus ligger på att erbjuda omsorg av högsta kvalitet.

Arbetet är omväxlande och du kan förvänta dig arbetsuppgifter som täcker hela det allmänmedicinska området.

Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete är det meriterande.

Att jobba som läkare via Agila

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta läkaruppdrag i Berg

I Jämtlands län bildar tätorterna Svenstavik, Hackås, Klövsjö, Åsarna och Myrviken kommunen Bergs. I Bergs kommun kan man tillgodogöra sig det naturliga, omtänksamma, mystiska och rofyllda alternativet till vardagens stress. Åsarna IK är en framgångsrik längdskidåkningsklubb från kommunen. Med 11 Vasaloppssegrare och kända namn som Thomas Wassberg, Torgny Mogren, Ida Ingmarsdotter och Emma Wikén är kommunen för evigt satt på den svenska kartan. Ta med dig skidorna och missa inte att åka på historisk mark. Det bästa sättet att hålla sig uppdaterad på vad som händer i kommunen är att ratta in Radio Berg. Här driver några eldsjälar kanalen som gör det omöjligt att missa vad som är på gång i kommunen.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Eva-Linn Bolander
Eva-Linn Bolander / Konsultchef
Berg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xevmgytoar Aælufipydkdu
Tidsperiod
19, 21, 23-35
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ioaxyow. hk hbc bb KUDSTGKNXY
Region/kommun
Jämtland/Berg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka