Agila söker allmänpsykiatriker till uppdrag i Bergen

Söker du ett stimulerande arbete där du gör skillnad i dina patienters liv? Detta norska psykiatriska närsjukhus är i behov av fler läkare. Deras huvudsakliga arbete är bedömning, diagnostik, behandling och rehabilitering för personer med olika psykiska störningar, inklusive missbruksproblem. Verksamheten erbjuder öppenvård, slutenvård och akutvård. I uppdraget ingår sedvanliga arbetsuppgifter som läkare inom psykiatrisk vård.

Sökande måste ha norsk legitimation och specialistbevis samt behärska norska i såväl tal som skrift. En god samarbetsförmåga är avgörande, då verksamheten bygger på tvärprofessionellt teamarbete.

Varför ta läkarjobb via Agila?

Som allmänpsykiatriker hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför läkarjobb i Bergen?

Bergen är Norges näst största stad och grundades för mer än 900 år sedan. Det är med norska mått mätt en storstad men har ändå den där charmiga småstadscharmen. Här är det nära till både hav och berg men inne i stadskärnan är det livligt med massor av museer, konstgallerier, kulturevenemang och restauranger. Förr i tiden var Bergen en av de viktigaste handelsplatserna i Hansan och var en knutpunkt mellan Norge och övriga Europa. Vid Hansahamen Bryggen hittar du flera historiska museer som kan berätta om den tiden. Här finns också flera restauranger, pubar och hantverksbutiker. Till Bergen tar man sig enkelt med flyg till stadens egen flygplats.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jessica Bylund
Jessica Bylund / Konsultchef
Bergen
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qjqkt Dkaxnk eec, Prwx - NBK, Saørxlxy
Tidsperiod
28-34
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Twmokfvkodnu hf Kyvr X dacf XYSMGRB
Region/kommun
Vestland/Bergen
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka