Bemanningsjobb för allmänläkare i Bjurholm

Läkare sökes till denna trevliga hälsocentral som bemannas av ett sampelt team men lång erfarenhet.

Verksamheten erbjuder ett brett vårdutbud och som läkare får du omväxlande arbete. I uppdraget ingår att möta människor i alla åldrar med alla sorters hälsorelaterade problem, samt självständigt bedöma och behandla dessa. Både akuta och tidsbokade patienter kan förekomma.

Du som söker bör vara allmänspecialist eller läkare med intresse av primärvård.

Varmt välkommen med din ansökan!

Att ta uppdrag som allmänläkare via Agila läkarbemanning

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Att ta läkararbete i Bjurholm

Sveriges minsta kommun sett till antalet invånare är Bjurholms. Kommunens tätort Bjurholm erbjuder fina vandringsleder längst med älvarna och många fina utkiksplatser på bergstopparna. Det finns många stugor att hyra och fina fiskevatten fulla av nappande fiskar både i insjöar och i strömmande vatten. Likväl som du kan spela golf sommartid, kan du njuta av fin skidåkning vintertid. Hembygdsgårdarna bjuder in till julmarknader och många restauranger har vilt på menyn. Ett besök på Älgens hus är ett måste, deras tama älgar får man komma riktigt nära och i restaurangen serveras bra mat.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Bjurholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Atsvtmqyx HR
Tidsperiod
45
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jykwoabmb ei Fdgdgavh
Region/kommun
Västerbotten/Bjurholm
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka