Allmänläkare sökes till jobb i Bjuv

Vårdcentral söker en läkare som kan stärka upp teamet på mottagningen. Här får du ett stimulerande och utvecklande arbete där du träffar patienter i livets alla skeden.

Vårdcentralen har i dagsläget cirka 6 000 listade patienter och erbjuder ett komplett vårdutbud, inklusive rehabilitering. I rollen som läkare ingår sedvanligt mottagningsarbete med hälsokontroller, receptförskrivning, rådgivning och utredning. Både drop-in-mottagning och planerade patientbesök förekommer.

Till detta uppdrag söker vi en allmänspecialist alternativt en läkare med primärvårdsvana.

Att ta arbete som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Att ta läkaruppdrag i Bjuv

En bit utanför Helsingborg finner du denna kommun som omfattar tätorterna Bjuv, Ekeby, Billesholm, Gunnarstorp och Södra Vrams fälad. Historiskt har kommunen både varit en jordbruksbygd och ett gruvsamhälle, numera finner man både Findus huvudkontor och flera industrier i kommunen. I Bjuv finns det både en möjlighet till avkoppling och en innehållsrik fritid. Närheten till Söderåsen, som de i Köpenhamn kallar "vår närmaste vildmark", finns vacker natur och vandringsleder som kanske lockar? Kommunens historia finns väl bevarad i flera museer som är väl värda ett besök. Söderåsens golfklubb erbjuder golf i den finaste natur men om du glömt klubborna hemma är ett besök i golfrestaurangen gott nog.

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Tanja Skorec
Tanja Skorec / Konsultchef
Bjuv
Faktaruta
Uppdragsgivare
Sætwpåtnj Rm Favx
Tidsperiod
48-18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Thtwujow c dcicg OLOA
Region/kommun
Skåne/Bjuv
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka