Ledigt jobb för allmänläkare i Bjuv

Denna vårdcentral söker en läkare som kan stärka upp teamet på mottagningen. Här får du ett stimulerande och utvecklande arbete där du träffar patienter i livets alla skeden.

Vårdcentralen har i dagsläget cirka 6 000 listade patienter och erbjuder ett komplett vårdutbud, inklusive rehabilitering. I rollen som läkare ingår sedvanligt mottagningsarbete med hälsokontroller, receptförskrivning, rådgivning och utredning. Både drop-in-mottagning och planerade patientbesök förekommer.

Till detta uppdrag sökes en allmänspecialist, alternativt en läkare med primärvårdsvana.

Att ta uppdrag som läkare via Agila

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför läkararbete i Bjuv?

En bit utanför Helsingborg finner du denna kommun som omfattar tätorterna Bjuv, Ekeby, Billesholm, Gunnarstorp och Södra Vrams fälad. Historiskt har kommunen både varit en jordbruksbygd och ett gruvsamhälle, numera finner man både Findus huvudkontor och flera industrier i kommunen. I Bjuv finns det både en möjlighet till avkoppling och en innehållsrik fritid. Närheten till Söderåsen, som de i Köpenhamn kallar "vår närmaste vildmark", finns vacker natur och vandringsleder som kanske lockar? Kommunens historia finns väl bevarad i flera museer som är väl värda ett besök. Söderåsens golfklubb erbjuder golf i den finaste natur men om du glömt klubborna hemma är ett besök i golfrestaurangen gott nog.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Bjuv
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aæwycæqow IS
Tidsperiod
40-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jxnfhuaf h hcdab Rqco
Region/kommun
Skåne/Bjuv
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka