Ledigt jobb för allmänläkare i Blekinge

Läkare sökes till vårdcentral för sedvanligt primärvårdsarbete.

I rollen som läkare utreder, diagnostiserar och behandlar du patienter i alla åldrar. Utöver detta arbetar du i team tillsammans med övriga professioner på mottagningen. Uppdraget passar dig som vill ha ett stimulerande arbetet med möjlighet till att bredda din kompetens.

Verksamheten har behov av en specialist inom allmänmedicin eller legitimerad läkare med intresse av primärvård. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats är meriterande.

Varför ta läkararbete hos Agila?

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som allmänläkare hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Varför läkarjobb i Blekinge?

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamleader
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ktpmcdph In
Tidsperiod
14-45, 47-49, 51-23 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bkixkpxh. f-i ULTUULFH
Region/kommun
Blekinge/Jmcrdqm
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka