Ledigt jobb för allmänläkare i Blekinge

Läkare sökes till vårdcentral för sedvanligt primärvårdsarbete.

I rollen som läkare utreder, diagnostiserar och behandlar du patienter i alla åldrar. Utöver detta arbetar du i team tillsammans med övriga professioner på mottagningen. Uppdraget passar dig som vill ha ett stimulerande arbetet med möjlighet till att bredda din kompetens.

Verksamheten har behov av en specialist inom allmänmedicin eller legitimerad läkare med intresse av primärvård. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats är meriterande.

Att ta läkartjänst som allmänläkare via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som allmänläkare med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Varför läkartjänst i Blekinge?

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kdqrauln Vg
Tidsperiod
14 (2023)-45 (2023), 12-16, 24-28, 32, 34-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nrfcmqgy. h-h KSCVWNIM
Region/kommun
Blekinge/Pxsfdsl
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka