Vi söker barnmedicin till läkarbemanningsuppdrag i Blekinge

Söker du ett nytt uppdrag inom primärvården? Välkommen som läkare till denna vårdcentral som erbjuder ett trivsamt och välkomnande arbetsklimat.

Verksamheten har ett brett tjänsteutbud och här arbetar såväl läkare och distriktssköterskor som undersköterskor, fysioterapeuter samt medicinsk sekreterare. Dina uppgifter består i sedvanligt primärvårdsarbete, däribland att ge råd och vård till patienter i alla åldrar. Både akuta och tidsbokade patienter kan förekomma.

De söker dig, legitimerad läkare eller ST-läkare inom allmänmedicin.

Att jobba som läkare via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som barnmedicin. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Läkarjobb i Blekinge

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som läkare på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Filippa Langerfors
Filippa Langerfors / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bmxar dælp Ockfvonåewemvqrcjb LI
Tidsperiod
40-9 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yæwosæeenæequ i acc hg Qcggkrxæg
Region/kommun
Blekinge/Wqiotcoåq
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka