Ledigt jobb för barn- & ungdomspsykatriker i Blekinge

Till detta uppdrag söker de dig som är prestigelös, flexibel och en självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Här arbetar sjuksköterskor, läkare, psykologer, kuratorer, psykoterapeuter, arbetsterapeut och medicinska sekreterare. Verksamheten är både en akutavdelning och en behandlingsavdelning. De tar emot patienter under 18 år.

Att ta uppdrag som barn- & ungdomspsykatriker via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Varför läkararbete i Blekinge?

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Merjem Demir
Merjem Demir / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aieidmkyltmmrqbeu Eyaxhaprdi, Bkyi- xpv tsulvqunynoxoqep
Tidsperiod
36-52
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fævyvabijvådua ebhad Ujghdfshnk
Region/kommun
Blekinge/Ufmqiuthjm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka