Specialistläkare inom gynekologi och obstetrik sökes till jobb

Söker du ett nytt uppdrag? Denna gynekologmottagning är i behov av fler läkare.

Hit vänder sig kvinnor med blödningsrubbning, infertilitetsutredning, framfall, endometriossmärta, cellförändringar, klimakteriebesvär och gynekologisk smärta.

Uppdraget omfattar sedvanligt mottagningsarbete såsom rådgivning, bedömning, utredning och behandling av patienter. Om du vill ha ett utvecklande och givande arbete passar detta uppdrag perfekt.

Du som söker bör vara specialist inom gynekologi/obstetrik.

Att arbeta som läkare via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkaruppdrag i Blekinge?

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Owdspafennslobcbj Usglqmjdb, Lsxawfhpfkurswtjexb
Tidsperiod
12-13, 16-17, 19-21, 24-25
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tånjlcpoxåvdx. e geagb LXRJOWNUJ
Region/kommun
Blekinge/Gsuasvmvx
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka