Bemanningstjänst för internmedicinare i Blekinge

Är du redo för en ny utmaning? Vi söker dig som är Specialistläkare i Invärtesmedicin.

På denna avdelning utförs specialistvård i form av akut- och planerad vård. Ett stimulerande och omväxlande arbete där personalen är stolt över arbetet de dagligen utför tillsammans med engagerade kollegor och ett trivsamt arbetsklimat.

Uppdrag inom akutsektionen innebär klinisk tjänstgöring på medicinklinikens observationsenhet där patienter i det akuta flödet omhändertas och utreds.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Tycker du detta låter som ett spännande och roligt uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Att ta läkararbete som internmedicinare via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Läkararbete i Blekinge

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fvtoytwgupmyfhhrj, Remniewody Mvufykrtmspuy
Tidsperiod
24-34, 36-40, 42-46, 48-52
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pirwqæfvj eai fb Ensssqanij
Region/kommun
Blekinge/Ttkwogphhw
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka