Bemanningsjobb för lungläkare i Blekinge

Denna medicinklinik är i behov av fler läkare till sin verksamhet. Kliniken har ett stort upptagningsområde och totalt arbetar över 300 personer i organisationen med att tillhandahålla alla sorters sjukvårdsinsatser. Utöver en öppen mottagning har kliniken även slutenvårdsavdelningar, dagvård och dialysenheter.

Här får du ett spännande och varierande uppdrag med sedvanliga arbetsuppgifter som läkare på medicinklinik.

Välkommen in med en ansökan ifall detta uppdrag är intressant.

Att ta uppdrag som läkare via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som lungläkare. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkartjänst i Blekinge?

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Alekbijfupgqlmcwf, Ddjkdpqpqi, Ivaityhorjiemhf
Tidsperiod
40-42, 44-45, 49-25 (2024)
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän eller Lungsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Biggsæxej bif bc Spitdqjmof
Region/kommun
Blekinge/Rfnksbjiws
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka