Bemanningstjänst för internmedicinare i Blekinge

Är du redo för en ny utmaning? Vi söker dig som är Specialistläkare i Invärtesmedicin.

På denna avdelning utförs specialistvård i form av akut- och planerad vård. Ett stimulerande och omväxlande arbete där personalen är stolt över arbetet de dagligen utför tillsammans med engagerade kollegor och ett trivsamt arbetsklimat.

Uppdrag inom akutsektionen innebär klinisk tjänstgöring på medicinklinikens observationsenhet där patienter i det akuta flödet omhändertas och utreds.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Tycker du detta låter som ett spännande och roligt uppdrag? Kom med din intresseanmälan redan idag!

Att ta tjänst som läkare via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som internmedicinare. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Läkararbete i Blekinge

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jrmixqfblhdkrshda, Qeydrqjsjp Dqeeyfoxycpvu
Tidsperiod
50-52, 3 (2024)-4 (2024), 6 (2024)-28 (2024), 31 (2024)-32 (2024), 35 (2024)
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän eller Neurologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wpuccæfoo ffd ge Wmkhaterpa
Region/kommun
Blekinge/Plyxhhtkbx
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka