Bemanningsarbete för lungläkare i Blekinge

Är du redo för en ny utmaning? Vi söker dig som är Specialistläkare i Invärtesmedicin.

På denna avdelning utförs specialistvård i form av akut- och planerad vård. Ett stimulerande och omväxlande arbete där personalen är stolt över arbetet de dagligen utför tillsammans med engagerade kollegor och ett trivsamt arbetsklimat.

Uppdrag inom akutsektionen innebär klinisk tjänstgöring på medicinklinikens observationsenhet där patienter i det akuta flödet omhändertas och utreds.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Tycker du detta låter som ett spännande och roligt uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Läkaruppdrag via Agila lungläkare

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som lungläkare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Läkarjobb i Blekinge

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ncvlqywtfdepeqrnl, Qwituvmacg Ybuvleopvuvaw
Tidsperiod
25-4 (2024)
Efterfrågad kompetens
Lungsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Estjoæekf che ce Xccxmhxgdw
Region/kommun
Blekinge/Mfkelquffl
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka