Vi söker lungläkare till uppdrag i Blekinge

Denna medicinklinik är i behov av fler läkare till sin verksamhet. Kliniken har ett stort upptagningsområde och totalt arbetar över 300 personer i organisationen med att tillhandahålla alla sorters sjukvårdsinsatser. Utöver en öppen mottagning har kliniken även slutenvårdsavdelningar, dagvård och dialysenheter.

Här får du ett spännande och varierande uppdrag med sedvanliga arbetsuppgifter som läkare på medicinklinik.

Att ta uppdrag som lungläkare via Agila läkarbemanning

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som lungläkare med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Läkartjänst i Blekinge

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Krtrhwdhnovsqcrgc Hyqfbxyloc Gjkxxyjkoic
Tidsperiod
1 (2024)-25 (2024)
Efterfrågad kompetens
Lungsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kahwwælsw cdghh Pmfhkhvqri
Region/kommun
Blekinge/Ywvuonxffd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka