Vi söker gastroenterolog till läkarbemanningsuppdrag i Blekinge

Nu söker vi dig, läkare som vill ha ett givande uppdrag.

Verksamheten söker en specialist inom Gastroenterolog/skopist som kan genomföra gastro- och koloskopier Tillsammans med resten av teamet bedriver du en god och professionell vård med patienten i fokus.

Välkommen med din ansökan!

Läkararbete via Agila gastroenterolog

Som gastroenterolog hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Blekinge en spännande plats för läkaruppdrag

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Foxhljcsjtpdloclg, Pijoarmoe & Qepmklovvc Uoaiwc på Bxkjrobjuyxddq
Tidsperiod
22
Efterfrågad kompetens
Medicinsk gastroenterologi och hepatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ahnmpesthiæwel cge eh UATJAEQDWW
Region/kommun
Blekinge/Tdogardnxg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka