Vi söker reumatolog till uppdrag i Blekinge

Är du på jakt efter en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Denna vårdenhet med inriktning medicin söker nu fler sjuksköterskor.

Till kliniken kommer patienter som bedöms ha behov av specialistvård inom de medicinska sjukdomsgrupperna.

Här blir du en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter.

Tycker du detta låter som ett uppdrag just för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta uppdrag som läkare via Agila

Arbetet som reumatolog hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Att ta läkaruppdrag i Blekinge

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qksgldsgm Mihpaxbgrwgfxyp
Tidsperiod
6-34
Efterfrågad kompetens
Neurologi eller Reumatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jspbnomsbgauwnxli gbd ad Wfywnmmee
Region/kommun
Blekinge/Livanywhw
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka