Bemanningsjobb för onkolog i Blekinge

Säker du ett utvecklande och givande uppdrag? Denna verksamhet söker nu nya medarbetare.

På denna dagvårds verksamhet kommer du i dagligen kontakt med 30-40 patienter och verksamheten sätter värde på nära relationer med dem.

En av arbetsuppgifterna är att ge olika behandlingar med cytostatika. Verksamheten ansvarar dessutom för en speciell PICC-lineverksamhet, Du kommer även ansvara över administrering av medicinsk onkologisk behandling.

Verksamheten söker dig som har erfarenhet av liknande arbete sen tidigare.

Att ta tjänst som onkolog via Agila läkarbemanning

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är onkolog. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Blekinge en spännande plats för läkartjänst

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iblheorxxerholkqg Ltmgjspunr, Aicvasrb
Tidsperiod
50-7 (2024), 9 (2024)-40 (2024), 45 (2024)-52 (2024)
Efterfrågad kompetens
Onkologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lrwtodferlærlt bha eg Kbubbdyjko
Region/kommun
Blekinge/Baoiptygss
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka