Onkolog sökes till uppdrag i Blekinge

Säker du ett utvecklande och givande uppdrag? Denna verksamhet söker nu nya medarbetare.

På denna dagvårds verksamhet kommer du i dagligen kontakt med 30-40 patienter och verksamheten sätter värde på nära relationer med dem.

En av arbetsuppgifterna är att ge olika behandlingar med cytostatika. Verksamheten ansvarar dessutom för en speciell PICC-lineverksamhet, Du kommer även ansvara över administrering av medicinsk onkologisk behandling.

Verksamheten söker dig som har erfarenhet av liknande arbete sen tidigare.

Varför ta läkaruppdrag hos Agila?

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som onkolog på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkaruppdrag i Blekinge?

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xynxttsiyuiwkhtxt Bnghtnqyau, Gtosokkbeeweom Inqnyugsvrd nnwbægf
Tidsperiod
34
Efterfrågad kompetens
Onkologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uhgxetsipjåedf eefdc Xqxgakmdln
Region/kommun
Blekinge/Aqefbrfqwy
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka