Ledigt jobb för specialistläkare inom patologi i Blekinge

Avdelningen inom klinisk patologi- och cytologi söker en läkare till sitt laboratorie. Här utförs diagnostik av celler och vävnad från kroppens olika delar samt utförda kliniska obduktioner.

Arbetet innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som läkare inom patologi/cytologi.

Du som söker kan förvänta dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter till att utveckla din kompetens.

Välkommen in med en ansökan ifall detta uppdrag skulle vara intressant.

Att ta tjänst som specialistläkare inom patologi via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som specialistläkare inom patologi. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Blekinge en spännande plats för läkaruppdrag

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jxhdnirhsfcyxebbp, Drvcnmykhk Vdrikqhm & Ckxhawup Nni
Tidsperiod
6, 8-9, 12-17
Efterfrågad kompetens
Patologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kollnægbo idf ia Nyegsnnblg
Region/kommun
Blekinge/Ohbmnuhjhl
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka