Bemanningsarbete för allmänpsykiatriker i Blekinge

Psykiatriska öppenvårdsmottagning söker en specialistläkare i allmän psykiatri.

Mottagningen tar emot vuxna patienter i behov av en psykiatrisk specialistvård. Vilket medför ett brett spann av patienter. Alltifrån depressioner, manier, personlighetsstörningar och ångesttillstånd. För uppdraget gäller sedvanligt mottagningsarbete. Patientbesök, diagnostiska ställningstaganden, behandling samt samverkan av olika instanser.

Vi söker vi dig som är allmän psykiatriker till ett spännande uppdrag omgiven bland hjälpsamma kollegor.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som allmänpsykiatriker

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Blekinge en spännande plats för läkaruppdrag

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Axel Boberg
Axel Boberg / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Welfaysfk ljgxutred ÅLX
Tidsperiod
48-52
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aeiy Bhaxabojktæcyq ba d Bfhtejigh
Region/kommun
Blekinge/Mwbavdwwq
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka