Vi söker allmänpsykiatriker till läkarbemanningsuppdrag i Blekinge

Denna verksamheten söker dig som är redo för ett nytt spännande uppdrag!

Här arbetar sjuksköterskor, läkare, psykologer, arbetsterapeut, kurator, skötare och medicinska sekreterare. Även terapihunden Zingo. I din roll som psykiatriker stöttar du i behandlingsarbetet, hanterar läkemedelsfrågor, sjukskrivningar och LPT ärenden. I övrigt gäller sedvanliga arbetsuppgifter för en allmänpsykiatriker.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet inom området.

Känns detta som något för dig? Välkommen att söka in redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som allmänpsykiatriker

Trivs du med att arbeta som allmänpsykiatriker men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Läkaruppdrag i Blekinge

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Axel Boberg
Axel Boberg / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nyvurwk gklbkfjaq ÆYC
Tidsperiod
5
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Skiqrpo Wåxasaffrdq aah ci WNXFOGT
Region/kommun
Blekinge/Yhrvvgg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka