Ledigt jobb för allmänpsykiatriker i Blekinge

En jordnära mottagning för vuxenpsykiatri söker dig som är allmänpsykiatriker.

Verksamheten önskar någon som kan bedriva psykiatrisk specialistvård enligt HSL samt LPT på ett patient säkersäkert sätt. Gäller helt enkelt sedvanliga arbetsuppgifter tillsammans med sjuksköterskor, läkare, psykologer, kurator, arbetsterapeut, skötare och medicinska sekreterare. Kan det vara du?

Hör av dig om du vill veta mer?

Varför ta läkararbete hos Agila?

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkarjobb i Blekinge

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Axel Boberg
Axel Boberg / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Meoceabtnuivynyr uwbefcrqex Hnxsiinhla
Tidsperiod
34
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xyqwufemargyxcpe dttnkmdham, Cvstmxåkxs, cgc af Oehvshrfdn, Dpuqwyc de bdg cc Lncybvcnrdo
Region/kommun
Blekinge/Uysvmrdocu
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka