Agila söker internmedicinare till uppdrag i Bodø

Sjukhus i Norge söker en läkare till medicinkliniken. Här kan du utveckla dina kunskaper och kompetens samt ingå i ett engagerat team vars mål är att erbjuda vård i världsklass. Söker du en spännande roll som läkare så är det här rätt ställe för dig.

I rollen ingår sedvanligt arbete på medicinsk avdelning eller mottagning.

Varför ta läkarjobb via Agila?

Som internmedicinare hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför läkartjänst i Bodø?

Närmsta flygplats är Bodø flygplats. Flygplatsen ligger precis bredvid militärbasen Bodø huvudflygstation söder om Bodø. Hit tar du dig lätt till och från Norges alla stora internationella flygplatser. Flygplatsen är ett flygnav för regionala linjer där resenärer byter flyg till områden så som Helgeland, Lofoten och Vesterålen. I Bodø har du nära till aktiviteter under norrskenet – praktiskt taget utanför tröskeln. Ta en öl eller ett glas Chablis på kajen medan du spanar efter havsörnar vid horisonten. Stampa fötterna på rockkonsert i stadsparken eller shoppa loss i stadens moderna varuhus eller små specialbutiker. Här finns ungefär 50 000 invånare. Det är en livlig stad som också är en av de snabbast växande städerna i landet.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Bodø
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bfvbeic gbe, iwacxkm
Tidsperiod
51-10 (2024)
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän, Kardiologi, Lungsjukdomar eller Medicinsk gastroenterologi och hepatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rlvyfebiv fih bdib Cinxrs
Region/kommun
Nordland/Bodø
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka