Allmänläkare sökes till uppdrag i Bodens

Hälsocentralen söker en läkare som vill vara med och stärka upp deras team.

Här bedrivs verksamhet inom allmänmedicin, barnhälsovård/BVC, barnmorskemottagning, distriktssköterskeverksamhet och sjukgymnastik/fysioterapi. Inom tjänsten förekommer goda arbetsförhållanden och en härlig laganda. Både akuta och tidsbokade patienter kan förekomma.

Kvällsjour och beredskap kan vara aktuellt. Sökande bör vara specialist inom allmänmedicin eller läkare med erfarenhet från primärvård.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som läkare

Att arbeta som allmänläkare ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Bodens en spännande plats för läkaruppdrag

Tätorterna Boden, Sävast, Harads, Unbyn, Vittjärn och Svartlå bildar tillsammans Bodens kommun i Norrbottens län. I Bodens kommun finns stora möjligheter att uppleva ett rikt natur- och friluftsliv. Mycket skog och mark att ströva omkring i, fina fiskevatten, bra skoterleder och skidspår. Under 50 och 60-talet var Boden en av de kafé-tätaste kommunerna i Sverige. Lars Frölander, Erik Granqvist och Kjell Sundvall är alla från kommunen. När du besöker kommunen har du möjligheten att bo på Treehotel. "Rummen" uppe i trädkronorna gör garanterat din vistelse oförglömlig.

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som läkare på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Kruse
Johanna Kruse / Teamchef
Bodens
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jymcj - Hyæwdqæu RI
Tidsperiod
14 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Elolfssj. i cgdaa HARCP
Region/kommun
Norrbotten/Bodens
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka