Ledigt jobb för röntgenläkare i Bodens

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats? Då är detta uppdrag något för dig.

Med cirka 700 anställda och 93 vårdplatser inom flertalet specialistområden är vi övertygade om att du kommer finna denna arbetsplats intressant. Till sjukhusets röntgenavdelning söker vi nu en läkare som kan komplettera teamet. I arbetsuppgifterna ingår bildproduktion och tolkning av slätröntgen, genomlysning/intervention, DT, MR och ultraljud.

Jour kan förekomma men är ej ett krav.

Läkaruppdrag via Agila röntgenläkare

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som röntgenläkare med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Läkartjänst i Bodens

Tätorterna Boden, Sävast, Harads, Unbyn, Vittjärn och Svartlå bildar tillsammans Bodens kommun i Norrbottens län. I Bodens kommun finns stora möjligheter att uppleva ett rikt natur- och friluftsliv. Mycket skog och mark att ströva omkring i, fina fiskevatten, bra skoterleder och skidspår. Under 50 och 60-talet var Boden en av de kafé-tätaste kommunerna i Sverige. Lars Frölander, Erik Granqvist och Kjell Sundvall är alla från kommunen. När du besöker kommunen har du möjligheten att bo på Treehotel. "Rummen" uppe i trädkronorna gör garanterat din vistelse oförglömlig.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Bodens
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pænvatbqm wsnyvqk, Tåjeqgv
Tidsperiod
3 (2024)-17 (2024)
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kåqdrhjfo ctrncha bbcdi EÅGUKWTHV
Region/kommun
Norrbotten/Bodens
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka