Agila söker röntgenläkare till läkarbemanningsuppdrag i Bodens

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats? Då är detta uppdrag något för dig.

Med cirka 700 anställda och 93 vårdplatser inom flertalet specialistområden är vi övertygade om att du kommer finna denna arbetsplats intressant. Till sjukhusets röntgenavdelning söker vi nu en läkare som kan komplettera teamet. I arbetsuppgifterna ingår bildproduktion och tolkning av slätröntgen, genomlysning/intervention, DT, MR och ultraljud.

Jour kan förekomma men är ej ett krav.

Välkommen med din ansökan om du är radiolog.

Varför ta läkarjobb via Agila?

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Varför läkartjänst i Bodens?

Tätorterna Boden, Sävast, Harads, Unbyn, Vittjärn och Svartlå bildar tillsammans Bodens kommun i Norrbottens län. I Bodens kommun finns stora möjligheter att uppleva ett rikt natur- och friluftsliv. Mycket skog och mark att ströva omkring i, fina fiskevatten, bra skoterleder och skidspår. Under 50 och 60-talet var Boden en av de kafé-tätaste kommunerna i Sverige. Lars Frölander, Erik Granqvist och Kjell Sundvall är alla från kommunen. När du besöker kommunen har du möjligheten att bo på Treehotel. "Rummen" uppe i trädkronorna gör garanterat din vistelse oförglömlig.

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som läkare på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Bodens
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tæqfbcymy gnpvnss, Fåsqilu
Tidsperiod
40, 51-52, 2 (2024)-4 (2024)
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dæynlmxvm shgbaqg YÅRSXSEMD
Region/kommun
Norrbotten/Bodens
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka