Bemanningsuppdrag för internmedicinare i Bollnäs

Till detta uppdrag söker vi dig som är flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö!

Kardiologen på detta sjukhus söker nu en läkare. Enheten består av hjärtmottagning, vårdavdelning och HIA. Vanliga behandlingar inkluderar coronarangiografier, hjärtkateteriseringar, ablationer och pacemakeroperationer.

Arbetsuppgifterna består av sedvanligt arbete på kardiologen såsom utredning och behandling av bland annat arytmier, angina, hjärtsvikt, hjärtinfarkt m.m.

De söker nu dig som har tidigare erfarenhet inom relevant område. Sökande som har möjlighet att arbeta längre, sammanhängande perioder kommer att prioritas.

Varför ta läkarbemanningsuppdrag via Agila?

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Varför läkartjänst i Bollnäs?

Tätorterna Bollnäs, Arbrå, Kilafors, Lottefors, Segersta, Siba och Vallsta utgör tillsammans Bollnäs kommun. Historien berättar om en kommun som kunde växa tack vare såg- och järnvägsindustrin. Idag är Bollnäs känt för att vara duktiga i bandy, med sina två SM-guld och ständiga närvaro i högsta serien har man varit en trogen leverantör av spelare till svenska landslaget. Kommunens många naturreservat erbjuder fina miljöer och vandringsleder. Fotomodellen Victoria Silvstedt och skådespelare Peter Stormare är båda personer med Bollnäs kommun som hemkommun.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Bollnäs
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wqjcyåu flkmuqy, Punlqsjvpf
Tidsperiod
1 (2023), 12 (2023)
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän eller Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ewlueæp ublxotk Jjcmaåj
Region/kommun
Gävleborg/Bollnäs
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka