Vi söker internmedicinare till uppdrag i Bollnäs

Till detta uppdrag söker vi dig som är flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö!

Kardiologen på detta sjukhus söker nu en läkare. Enheten består av hjärtmottagning, vårdavdelning och HIA. Vanliga behandlingar inkluderar coronarangiografier, hjärtkateteriseringar, ablationer och pacemakeroperationer.

Arbetsuppgifterna består av sedvanligt arbete på kardiologen såsom utredning och behandling av bland annat arytmier, angina, hjärtsvikt, hjärtinfarkt m.m.

De söker nu dig som har tidigare erfarenhet inom relevant område. Sökande som har möjlighet att arbeta längre, sammanhängande perioder kommer att prioritas.

Att jobba som läkare via Agila

Att arbeta som internmedicinare ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Läkararbete i Bollnäs

Tätorterna Bollnäs, Arbrå, Kilafors, Lottefors, Segersta, Siba och Vallsta utgör tillsammans Bollnäs kommun. Historien berättar om en kommun som kunde växa tack vare såg- och järnvägsindustrin. Idag är Bollnäs känt för att vara duktiga i bandy, med sina två SM-guld och ständiga närvaro i högsta serien har man varit en trogen leverantör av spelare till svenska landslaget. Kommunens många naturreservat erbjuder fina miljöer och vandringsleder. Fotomodellen Victoria Silvstedt och skådespelare Peter Stormare är båda personer med Bollnäs kommun som hemkommun.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Bollnäs
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qvupnæn pmxmwkj, Ktwwimrusm
Tidsperiod
25-28, 31, 33, 35-39, 41-42, 44-48, 50-51
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän eller Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ackiqæm fllnhjt hc bha Wnovxåc
Region/kommun
Gävleborg/Bollnäs
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka