Bemanningstjänst för kardiolog i Bollnäs

Till detta uppdrag söker vi dig som är flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö!

Kardiologen på detta sjukhus söker nu en läkare. Enheten består av hjärtmottagning, vårdavdelning och HIA. Vanliga behandlingar inkluderar coronarangiografier, hjärtkateteriseringar, ablationer och pacemakeroperationer.

Arbetsuppgifterna består av sedvanligt arbete på kardiologen såsom utredning och behandling av bland annat arytmier, angina, hjärtsvikt, hjärtinfarkt m.m.

De söker nu dig som har tidigare erfarenhet inom relevant område

Att ta uppdrag som kardiolog via Agila

I rollen som kardiolog hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkartjänst i Bollnäs?

Tätorterna Bollnäs, Arbrå, Kilafors, Lottefors, Segersta, Siba och Vallsta utgör tillsammans Bollnäs kommun. Historien berättar om en kommun som kunde växa tack vare såg- och järnvägsindustrin. Idag är Bollnäs känt för att vara duktiga i bandy, med sina två SM-guld och ständiga närvaro i högsta serien har man varit en trogen leverantör av spelare till svenska landslaget. Kommunens många naturreservat erbjuder fina miljöer och vandringsleder. Fotomodellen Victoria Silvstedt och skådespelare Peter Stormare är båda personer med Bollnäs kommun som hemkommun.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Bollnäs
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qyvlræk qkcffnh, Ffæbdguhrbemxiv
Tidsperiod
38-42, 44-45
Efterfrågad kompetens
Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nakdaæp pfiqsvn hgedg Nnklcåi
Region/kommun
Gävleborg/Bollnäs
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka