Ledigt jobb för gastroenterolog i Bollnäs

Enheten söker nu dig som är erfaren specialist inom gastroenterologi. Utifrån att enheten inte har akut kirurgi bör kunskap/erfarenhet om organisatorisk hantering finnas om något tillstöter eller vetskap om vad som kan utföras vid endoskopin.

Arbetet på Endoskopimottagningen innefattar sedvanliga mag- tarmundersökningar, bedömningar, diagnostiseringar och behandlingar.

Till mottagningen kommer kroniska patienter gällande t.ex. tarm, lever och pancreas.

Välkommen med en ansökan ifall detta uppdrag skulle vara intressant.

Att ta bemanningsuppdrag som gastroenterolog via Agila läkarbemanning

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som gastroenterolog ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Bollnäs en spännande plats för läkarjobb

Tätorterna Bollnäs, Arbrå, Kilafors, Lottefors, Segersta, Siba och Vallsta utgör tillsammans Bollnäs kommun. Historien berättar om en kommun som kunde växa tack vare såg- och järnvägsindustrin. Idag är Bollnäs känt för att vara duktiga i bandy, med sina två SM-guld och ständiga närvaro i högsta serien har man varit en trogen leverantör av spelare till svenska landslaget. Kommunens många naturreservat erbjuder fina miljöer och vandringsleder. Fotomodellen Victoria Silvstedt och skådespelare Peter Stormare är båda personer med Bollnäs kommun som hemkommun.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Bollnäs
Faktaruta
Uppdragsgivare
Marrct- cms mjosejxjrftetncdwcjaa- Gedmlæv lfmgrwu cuv Næhiwosyf
Tidsperiod
5 (2023)-6 (2023), 10 (2023)-11 (2023), 18 (2023), 20 (2023)-25 (2023), 27 (2023)-33 (2023)
Efterfrågad kompetens
Medicinsk gastroenterologi och hepatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dicrljkdæmna id iei gc Baadkæh
Region/kommun
Gävleborg/Bollnäs
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka