Reumatolog sökes till arbete i Bollnäs

Reumatolog- och medicinmottagningen på detta sjukhus söker nu fler läkare till teamet. Arbetet innefattar undersökning, bedömning, diagnostisering och behandling av reumatiska sjukdomar inklusive de inflammatoriska systemsjukdomarna. Då verksamheten har en stor mängd kroniskt sjuka patienter är kontinuitet av största vikt. Viss verksamhet finns förlagd på en systermottagning och vissa resor kan förekomma.

De söker dig, specialister inom reumatologi med erfarenhet av reumatologi och internmedicin. Enheten efterfrågar i första hand läkare som kan arbete under längre sammanhängande perioder, men även kortare perioder är av intresse.

Varför ta läkararbete via Agila?

Som reumatolog hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Varför läkartjänst i Bollnäs?

Tätorterna Bollnäs, Arbrå, Kilafors, Lottefors, Segersta, Siba och Vallsta utgör tillsammans Bollnäs kommun. Historien berättar om en kommun som kunde växa tack vare såg- och järnvägsindustrin. Idag är Bollnäs känt för att vara duktiga i bandy, med sina två SM-guld och ständiga närvaro i högsta serien har man varit en trogen leverantör av spelare till svenska landslaget. Kommunens många naturreservat erbjuder fina miljöer och vandringsleder. Fotomodellen Victoria Silvstedt och skådespelare Peter Stormare är båda personer med Bollnäs kommun som hemkommun.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamleader
Bollnäs
Faktaruta
Uppdragsgivare
Slxfwår scwefnj, Dsqstulplyu
Tidsperiod
50, 4 (2023), 7 (2023)
Efterfrågad kompetens
Reumatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ykucan Wrtkhåq Llquawucxrdæpy Hkosqåb babhc LXCVTÅV
Region/kommun
Gävleborg/Bollnäs
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka