Vi söker internmedicinare till uppdrag i Borås

Till denna medicinklinik med inriktning på njurmedicin söker vi nu en läkare som ska stärka upp verksamheten. Uppdraget innebär att du ingår i den ordinarie verksamheten med ansvar för avdelning, mottagning och remissbedömning. Du kan förvänta dig sedvanligt arbete som läkare på mottagning och avdelning. Avdelningen har 16 vårdplatser där patienter med njurmedicinska besvär vårdas.

Kliniken söker en läkare inom invärtesmedicin. Du bör kunna arbeta självständigt inom njurmedicinska uppgifter samt vara senior kompetens i förhållande till underläkare och ST-läkare. Jourpass (dialysjour) kan förekomma, men är inget krav.

Varför ta läkartjänst via Agila?

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som internmedicinare, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta läkararbete i Borås

Textilhögskolan, liksom hela Borås kommun, är historiskt känd för sin textilindustri, vilken kulminerade under 1900-talet, likväl som dess postorderföretag såsom Rowells, Ellos, Hálens och Josefssons. Borås är landets trettonde största kommun med 20 tätorter, de största är Dalsjöfors, Fristad, Sandared och Viskafors. Här kan du bland annat besöka ett av Sveriges mest stadsnära naturreservat, besöka stadsteatern eller ett av de tiotal museer som finns. Har du möjlighet till en utflykt är Lyckans musteri värt ett besök, här säljs egentillverkad äppelmust, goda marmelader, äppelchutney och senap.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Borås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oåtab Åcopcemcg dfokgrn, iamwutppiwgfssl
Tidsperiod
52, 3 (2023), 6 (2023)-9 (2023)
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård eller Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iwæbbdqbwuåohc ci Excåh
Region/kommun
Västra Götaland/Borås
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka