Vi söker barnmedicin till uppdrag i Borås

Vill du ha ett varierande arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll?

Nu söker vi en läkare för ett omväxlande uppdrag på barn- och ungdomsmottagningen gärna med erfarenhet av omhändertagande av akut nyfödda barn på detta sjukhus. Här utreder och behandlar du barn upp till 18 år med varierande skador/sjukdomstillstånd. Du ansvarar för inneliggande barn på avdelning, neonatalavdelning, BB-konsult och barnakutmottagning. Om behov finns kan även tjänstgöring på förlossning bli aktuellt.

Du som söker kan förvänta dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter till att utveckla din kompetens.

Att ta läkararbete som barnmedicin via Agila

Trivs du med att arbeta som barnmedicin men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Varför läkarjobb i Borås?

Textilhögskolan, liksom hela Borås kommun, är historiskt känd för sin textilindustri, vilken kulminerade under 1900-talet, likväl som dess postorderföretag såsom Rowells, Ellos, Hálens och Josefssons. Borås är landets trettonde största kommun med 20 tätorter, de största är Dalsjöfors, Fristad, Sandared och Viskafors. Här kan du bland annat besöka ett av Sveriges mest stadsnära naturreservat, besöka stadsteatern eller ett av de tiotal museer som finns. Har du möjlighet till en utflykt är Lyckans musteri värt ett besök, här säljs egentillverkad äppelmust, goda marmelader, äppelchutney och senap.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Borås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mæyyk Æifpuvcwu Cqxuyua, Cwvv- uwi Gpndcnjavhlljuqus
Tidsperiod
42-44
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vsæpbooyhw. ah ighfe VOCÅX
Region/kommun
Västra Götaland/Borås
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka