Ledigt jobb för barnmedicin i Borås

Vill du ha ett varierande arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll?

Nu söker vi en läkare för ett omväxlande uppdrag på barn- och ungdomsmottagningen gärna med erfarenhet av omhändertagande av akut nyfödda barn på detta sjukhus. Här utreder och behandlar du barn upp till 18 år med varierande skador/sjukdomstillstånd. Du ansvarar för inneliggande barn på avdelning, neonatalavdelning, BB-konsult och barnakutmottagning. Om behov finns kan även tjänstgöring på förlossning bli aktuellt.

Du som söker kan förvänta dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter till att utveckla din kompetens.

Att ta arbete som barnmedicin via Agila läkarbemanning

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Varför läkararbete i Borås?

Textilhögskolan, liksom hela Borås kommun, är historiskt känd för sin textilindustri, vilken kulminerade under 1900-talet, likväl som dess postorderföretag såsom Rowells, Ellos, Hálens och Josefssons. Borås är landets trettonde största kommun med 20 tätorter, de största är Dalsjöfors, Fristad, Sandared och Viskafors. Här kan du bland annat besöka ett av Sveriges mest stadsnära naturreservat, besöka stadsteatern eller ett av de tiotal museer som finns. Har du möjlighet till en utflykt är Lyckans musteri värt ett besök, här säljs egentillverkad äppelmust, goda marmelader, äppelchutney och senap.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamchef
Borås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dæaji Åsdkhlnju jemjled Joqæq, Xwuf- kqo tetjgdwvtwhpdh ubicqerttw
Tidsperiod
26, 28-30, 32-36
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dwåyrqwqbo. db ggfig Cqsåk
Region/kommun
Västra Götaland/Borås
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka