Bemanningstjänst för läkare i Borås

Vill du ha ett varierande arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll?

Nu söker vi en läkare för ett omväxlande uppdrag på barn- och ungdomsmottagningen gärna med erfarenhet av omhändertagande av akut nyfödda barn på detta sjukhus. Här utreder och behandlar du barn upp till 18 år med varierande skador/sjukdomstillstånd. Du ansvarar för inneliggande barn på avdelning, neonatalavdelning, BB-konsult och barnakutmottagning. Om behov finns kan även tjänstgöring på förlossning bli aktuellt.

Du som söker kan förvänta dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter till att utveckla din kompetens.

Att jobba som läkare via Agila

Att arbeta som läkare hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Läkartjänst i Borås

Textilhögskolan, liksom hela Borås kommun, är historiskt känd för sin textilindustri, vilken kulminerade under 1900-talet, likväl som dess postorderföretag såsom Rowells, Ellos, Hálens och Josefssons. Borås är landets trettonde största kommun med 20 tätorter, de största är Dalsjöfors, Fristad, Sandared och Viskafors. Här kan du bland annat besöka ett av Sveriges mest stadsnära naturreservat, besöka stadsteatern eller ett av de tiotal museer som finns. Har du möjlighet till en utflykt är Lyckans musteri värt ett besök, här säljs egentillverkad äppelmust, goda marmelader, äppelchutney och senap.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Borås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mæcxx Ådencypuy tjgtxlg Pltåa, Rhmu- ybf lebinvwgwoojnf ufiqvevpvn
Tidsperiod
30, 32-34, 36-48
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Swåamdgdju. ci baaaf Vhyåv
Region/kommun
Västra Götaland/Borås
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka