Ledigt jobb för neonatolog i Borås

Vill du ha ett varierande arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll?

Nu söker vi en läkare för ett omväxlande uppdrag på barn- och ungdomsmottagningen gärna med erfarenhet av omhändertagande av akut nyfödda barn på detta sjukhus. Här utreder och behandlar du barn upp till 18 år med varierande skador/sjukdomstillstånd. Du ansvarar för inneliggande barn på avdelning, neonatalavdelning, BB-konsult och barnakutmottagning. Om behov finns kan även tjänstgöring på förlossning bli aktuellt.

Du som söker kan förvänta dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter till att utveckla din kompetens.

Varför ta läkarjobb via Agila?

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Borås en spännande plats för läkaruppdrag

Textilhögskolan, liksom hela Borås kommun, är historiskt känd för sin textilindustri, vilken kulminerade under 1900-talet, likväl som dess postorderföretag såsom Rowells, Ellos, Hálens och Josefssons. Borås är landets trettonde största kommun med 20 tätorter, de största är Dalsjöfors, Fristad, Sandared och Viskafors. Här kan du bland annat besöka ett av Sveriges mest stadsnära naturreservat, besöka stadsteatern eller ett av de tiotal museer som finns. Har du möjlighet till en utflykt är Lyckans musteri värt ett besök, här säljs egentillverkad äppelmust, goda marmelader, äppelchutney och senap.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Borås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fæsvc Æxqjrufwk Orxytmv, Lvic- ktv Segcqwpdrrbavsoiw
Tidsperiod
24-35
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsmedicin eller Neonatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bsåclcxsoc. ad dedbc LIOÆN
Region/kommun
Västra Götaland/Borås
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka