Läkare sökes till uppdrag i Borås

Vi söker erfarna specialistläkare för uppdrag på en medicinavdelning. Vi erbjuder möjligheten att arbeta på en avdelning som bedriver vård inom en rad medicinska områden, inklusive lungsjukdomar, njursjukdomar och internmedicin.

Som specialistläkare på denna medicinavdelning kommer du att vara en nyckelperson i teamet och ta ansvar för bedömning, diagnos och behandling av patienter med varierande medicinska tillstånd. Du kommer också att delta i rondning, handledning av övrig vårdpersonal samt bidra till en hög standard av medicinsk vård.

Vi söker engagerade och kompetenta specialister med relevant erfarenhet och kompetens inom medicin. God samarbetsförmåga och en passion för att erbjuda högkvalitativ vård är avgörande.

Att ta uppdrag som läkare via Agila läkarbemanning

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Borås en spännande plats för läkaruppdrag

Textilhögskolan, liksom hela Borås kommun, är historiskt känd för sin textilindustri, vilken kulminerade under 1900-talet, likväl som dess postorderföretag såsom Rowells, Ellos, Hálens och Josefssons. Borås är landets trettonde största kommun med 20 tätorter, de största är Dalsjöfors, Fristad, Sandared och Viskafors. Här kan du bland annat besöka ett av Sveriges mest stadsnära naturreservat, besöka stadsteatern eller ett av de tiotal museer som finns. Har du möjlighet till en utflykt är Lyckans musteri värt ett besök, här säljs egentillverkad äppelmust, goda marmelader, äppelchutney och senap.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Borås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qæema Åxbvdebtt rwakutm Skgåq, Iclnjyy Pmm (c)
Tidsperiod
29, 31-35
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän, Lungsjukdomar, Medicinsk gastroenterologi och hepatologi, Medicinska njursjukdomar eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sådwr Åbukdyoms dkbctox, hebgi Sbbåx
Region/kommun
Västra Götaland/Borås
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka