Lungläkare sökes till arbete i Borås

Mottagningen specialiserar sig inom lungsjukdomar och söker nu en till läkare. Här förekommer olika typer av lungmedicinska ingrepp såsom pleuratappning och pleuradränage.

Utöver det så arbetar mottagningen med utredning och behandling på patienter som har exempelvis KOL, lungcancer och lungfibros. Här väntar en spännande roll som ger stora möjligheter till kompetensutveckling.

Varmt välkommen med en ansökan ifall detta uppdrag är intressant.

Läkaruppdrag via Agila lungläkare

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som lungläkare, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Läkaruppdrag i Borås

Textilhögskolan, liksom hela Borås kommun, är historiskt känd för sin textilindustri, vilken kulminerade under 1900-talet, likväl som dess postorderföretag såsom Rowells, Ellos, Hálens och Josefssons. Borås är landets trettonde största kommun med 20 tätorter, de största är Dalsjöfors, Fristad, Sandared och Viskafors. Här kan du bland annat besöka ett av Sveriges mest stadsnära naturreservat, besöka stadsteatern eller ett av de tiotal museer som finns. Har du möjlighet till en utflykt är Lyckans musteri värt ett besök, här säljs egentillverkad äppelmust, goda marmelader, äppelchutney och senap.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Borås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jålhs Åbalpiijb kdielet, abca-ebbblmyujciwwfl
Tidsperiod
9, 11-12, 14-15
Efterfrågad kompetens
Lungsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dxæcgqlidyælwj fh bih gg Fmqæb
Region/kommun
Västra Götaland/Borås
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka