Ledigt jobb för röntgenläkare i Borås

Välkommen att söka uppdraget som läkare på röntgenavdelningen på detta sjukhus.

Du kommer att ingå i ett kompetent team av bland annat sjuksköterskor undersköterskor, radiologer och sonografer. Arbetet består av sedvanligt arbete med varierande typer av undersökningar och genomlysningar.

Vi söker dig som är specialist inom radiologi/bild- och funktionsmedicin. Verksamheten söker primärt en läkare med intresse av att arbeta längre, sammanhängande period, men även kortare perioder är av stort intresse. Eventuell jour kan förekomma men är inget krav.

Skicka in din ansökan redan idag!

Läkartjänst hos Agila röntgenläkare

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är röntgenläkare. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Läkaruppdrag i Borås

Textilhögskolan, liksom hela Borås kommun, är historiskt känd för sin textilindustri, vilken kulminerade under 1900-talet, likväl som dess postorderföretag såsom Rowells, Ellos, Hálens och Josefssons. Borås är landets trettonde största kommun med 20 tätorter, de största är Dalsjöfors, Fristad, Sandared och Viskafors. Här kan du bland annat besöka ett av Sveriges mest stadsnära naturreservat, besöka stadsteatern eller ett av de tiotal museer som finns. Har du möjlighet till en utflykt är Lyckans musteri värt ett besök, här säljs egentillverkad äppelmust, goda marmelader, äppelchutney och senap.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Borås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xsoås Eæira Åqjuqoapa ckudcxc Eåkvapp
Tidsperiod
13-15, 17, 22-23, 25, 27-32
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bnæhqtvqhcæstu db eefhb Rpkæf
Region/kommun
Västra Götaland/Borås
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka