Agila söker röntgenläkare till läkarbemanningsuppdrag i Borås

Välkommen att söka uppdraget som läkare på röntgenavdelningen på denna verksamhet.

Du kommer att ingå i ett kompetent team av bland annat sjuksköterskor undersköterskor, radiologer och sonografer. Arbetet består av sedvanligt arbete med varierande typer av undersökningar och genomlysningar.

Vi söker dig som är specialist inom radiologi/bild- och funktionsmedicin. Verksamheten söker primärt en läkare med intresse av att arbeta längre, sammanhängande period, men även kortare perioder är av stort intresse. Eventuell jour kan förekomma men är inget krav.

Att ta uppdrag som röntgenläkare via Agila

Som röntgenläkare hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som röntgenläkare.

Varför läkarjobb i Borås?

Textilhögskolan, liksom hela Borås kommun, är historiskt känd för sin textilindustri, vilken kulminerade under 1900-talet, likväl som dess postorderföretag såsom Rowells, Ellos, Hálens och Josefssons. Borås är landets trettonde största kommun med 20 tätorter, de största är Dalsjöfors, Fristad, Sandared och Viskafors. Här kan du bland annat besöka ett av Sveriges mest stadsnära naturreservat, besöka stadsteatern eller ett av de tiotal museer som finns. Har du möjlighet till en utflykt är Lyckans musteri värt ett besök, här säljs egentillverkad äppelmust, goda marmelader, äppelchutney och senap.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Borås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gåpdc Æqmspcxud kpoiawx Pllån, Svnamvxjb
Tidsperiod
30-36, 38, 40-42, 44, 46, 48
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cdåtwhhqdpæqai ee dgbca Hcmåg
Region/kommun
Västra Götaland/Borås
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka