Vi söker barn- & ungdomspsykatriker till uppdrag i Borlänge

Är du psykiater med intresse för att arbeta med barn och ungdomar som är i behov av specialistpsykiatri? Se hit i så fall!

Till detta uppdrag söker vi dig som vill arbeta på en mottagning med patienter mellan åldrarna 0-18 år som lider av allvarlig psykisk ohälsa.

Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med sjuksköterskor, kuratorer, psykologer, läkare, arbetsterapeut, medicinska sekreterare och chefer.

Låter detta intressant? Tveka då inte över att höra av dig så berättar vi mer!

Att ta uppdrag som barn- & ungdomspsykatriker via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som barn- & ungdomspsykatriker, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta läkartjänst i Borlänge

Nästan 95% av befolkningen i kommunen bor i centralorten Borlänge, Ornäs och Torsång är två andra tätorter i kommunen om man tar dom i storleksordning. Kommunen i sydöstra delen av Dalarna ligger precis vid Dalälven och orterna som växte fram under 1800-talet har präglats av järnvägar och industrier. I kommunen är det aldrig långt till vildmarken för den som söker stillhet eller fysiska utmaningar. Inom 20 min från centrala Borlänge finns till exempel Romme Alpin, Äventyrsgruvan Tuna Hästberg och fantastiska naturisbanor på sjön Runn. God mat hittar du i restaurang Lilla Parken eller Äteriet och i Dalarnas Venedig - Torsång, hittar du pärlan Torsångs Café med sin fantastiska miljö precis vid Dalälven.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emil Jakobs
Emil Jakobs / Konsultchef
Borlänge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bvqyæfrk qqah- xjq bsjgvjljkmnbtfet
Tidsperiod
1 (2024)-52 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rvhbtpiwæhbx cfh eh Nxuuæcph
Region/kommun
Dalarna/Borlänge
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka