Vi söker allmänpsykiatriker till uppdrag i Brønnøy

Är du redo för att arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget hos denna uppdragsgivare. Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare.

Just nu söker vi flera psykiatriker till vuxenmottagningen inom rus/beroende till sjukhusets olika verksamheter. Verksamhetens huvudsakliga uppgift är att genomföra psykiatrisk bedömning och behandling. Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som allmänpsykiatriker

I rollen som allmänpsykiatriker hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Läkaruppdrag i Brønnøy

Brønnøy kommun är en kommun i Nordland fylke i Norge. Brønnøy ligger i Helgeland ungefär mitt i Norge och har en landyta på 1 039 km² och en befolkning på omkring 7 500 personer. Det bor 4 468 personer i kommuncentret Brønnøysund. Kommunen Brønnøy består av 60 mil med strandlinje och hundratals av öar och holmar. Kommunen ligger på västra kusten av Norge, så utbudet av färsk fisk är gott. Dessutom ligger kommunen nordligt i landet så möjligheten finns att skåda norrsken.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Brønnøy
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eihpscmtvtetx, UUP/RNA
Tidsperiod
39-52
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Idaoji tdk bi gbib UOØTNØCXWCS
Region/kommun
Nordland/Brønnøy
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka